MILJÖ & KVALITE
Clean It Up Städbolag Göteborg

MILJÖ & KVALITÉ


Våra anställda genomgår alltid en intern utbildning vad gäller sortering av produkter och material som vi använder. Vi återvinner samtliga produkter som går att återvinna och försöker att köpa miljövänliga material.

MILJÖPOLICY

 

E-rent – städ & flyttservice AB / Clean It Up, gör sitt bästa för att företaget och de anställda skall följda de lagar, föreskrifter och normer som samhället ställer på verksamheten. Då det finns risk för oss i vårt arbete, försöker vi tala om det, och finna vad de olika riskerna innebär, samt hur riskerna kan minimeras eller kanske till och med undvikas.


För oss är det viktig att vår personal trivs att jobba, för att vi skall kunna leverera ett bra jobb på arbetsplatserna vi är på. Vi står för allas lika värde och jämställdhet.


Våra anställda genomgår alltid en intern utbildning vad gäller sortering av produkter och
material som vi använder. Vi återvinner samtliga produkter som går att återvinna och
försöker att köpa miljövänliga material.


Varje anställd har eget ansvar att bidra till miljön samt till trivsamhet bland kollegorna.


Vi har inställningen att ”vi pratar med varandra - inte om varandra”

SERVICE TRYGGHET

 

Vi bemannar våra städuppdrag med samma lokalvårdare, det skapar trygghet för våra kunder och våra lokalvårdare. Kunderna lär känna sin lokalvårdare och det är kvalitet för oss! Vi visar omtanke, tar ansvar och levererar kvalitet. Av alla städfirmor i Göteborg vågar vi påstå att vi bryr oss lite mer. 

LOKAL VÅRD

 

Vårt mål är att hjälpa ert företag med lokalvård och städ som får era medarbetare att trivas och må bra på arbetsplatsen. Genom att som städbolag ta reda på era behov av städning hjälper vi er med att hålla lokalerna rena och fräscha och det bidrar mycket till en bra arbetsmiljö.

 

Kontakta oss redan idag, så hjälper vi ert företag att se skinande rent.

TOPPKLASS

STÄDSERVICE 

 

Vi har flera års erfarenhet i branschen och utför städtjänster åt privatpersoner, företag och fastigheter i hela Göteborg. Vare sig du vill ha hjälp med hemstädning, kontorsstädning eller trappstädning hjälper vi dig. CleaN It Up är en städfirma som sätter miljön i fokus.

Copyright @ All Rights Reserved

Hos oss har du som kund alltid nöjd kund-garanti. Det innebär att du kan höra av dig

till oss ifall något missats under städningen, så ser vi till att åtgärda det så fort som möjligt.För oss är det viktigt att du blir lika nöjd varje gång. Vi strävar efter att uppnå total kundnöjdhet varje gång.

Besök oss

 

Askims Verkstadsväg 1C

436 34 Askim

Sisjön (Bredvid kranpunkten)

Kontakta oss

Tlf. 031-25 20 25

E-mail. info@cleanitup.se