TJÄNSTER
Clean It Up Städbolag Göteborg

FOKUS PÅ

OMTANKE & KVALITÉ

 

Vi är städbolaget åt både privat- och företagskunder. Vårt fokus ligger alltid på att bygga långsiktiga relationer, och vi anpassar därför våra tjänster till just era behov, oberoende av om det handlar om en innerstadslägenhet eller ett stort kontorskomplex. Med flera års erfarenhet garanterar vi att jobbet blir gjort, allra minst enligt förväntningarna

VÅRA KÄNSLA

 

Med flera kundreferenser och uppföljningsmöten säkrar vi att du som kund är nöjd med vårt arbete. Vår miljöpolicy präglas av ansvar.  Vi tror att vi själva och andra mår bättre när det är rent och med den visionen skapar vi trivsammare hem, mer inbjudande entréer och produktivare arbetsplatser! Våra medarbetare jobbar hårt för att behålla en hög kvalitet och servicenivå av våra tjänster både hos befintliga och nya kunder. 

 
 
 
 
 
 
 
 
Hemstädning
Flyttstädning
Fönsterputs
Flytthjälp
Visningsstädning
Byggstädning
Grovstädning
 
 

SERVICE TRYGGHET

 

Vi bemannar våra städuppdrag med samma lokalvårdare, det skapar trygghet för våra kunder och våra lokalvårdare. Kunderna lär känna sin lokalvårdare och det är kvalitet för oss! Vi visar omtanke, tar ansvar och levererar kvalitet. Av alla städfirmor i Göteborg vågar vi påstå att vi bryr oss lite mer. 

LOKAL VÅRD

 

Vårt mål är att hjälpa ert företag med lokalvård och städ som får era medarbetare att trivas och må bra på arbetsplatsen. Genom att som städbolag ta reda på era behov av städning hjälper vi er med att hålla lokalerna rena och fräscha och det bidrar mycket till en bra arbetsmiljö.

 

Kontakta oss redan idag, så hjälper vi ert företag att se skinande rent.

TOPPKLASS

STÄDSERVICE 

 

Vi har flera års erfarenhet i branschen och utför städtjänster åt privatpersoner, företag och fastigheter i hela Göteborg. Vare sig du vill ha hjälp med hemstädning, kontorsstädning eller trappstädning hjälper vi dig. CleaN It Up är en städfirma som sätter miljön i fokus.

Copyright @ All Rights Reserved

Hos oss har du som kund alltid nöjd kund-garanti. Det innebär att du kan höra av dig

till oss ifall något missats under städningen, så ser vi till att åtgärda det så fort som möjligt.För oss är det viktigt att du blir lika nöjd varje gång. Vi strävar efter att uppnå total kundnöjdhet varje gång.

Besök oss

 

Askims Verkstadsväg 1C

436 34 Askim

Sisjön (Bredvid kranpunkten)

Kontakta oss

Tlf. 031-25 20 25

E-mail. info@cleanitup.se